fbpx
Davor Javorovic/PIXSELL

Osniva se POMAK – još jedna pravaška koalicija. Saznajte tko ju čini!

Autor: dnevno.hr

''"U Zagrebu se vode intenzivni razgovori između više političkih stranaka oko zajedničkog nastupa na parlamentarnim izborima zakazanim za 11. rujna. '', navode.

Iz Hrvatske čiste stranke prava poslali su priopćenje u kojemu najavljuju formiranje nove koalicije, POMAK, koju će sačinjavati pravaške i druge slične stranke.

“U Zagrebu se vode intenzivni razgovori između više političkih stranaka oko zajedničkog nastupa na parlamentarnim izborima zakazanim za 11. rujna. Za sada okosnicu te buduće koalicije koja će se zvati POMAK predvode četiri stranke, a to su HSP (Hrvatska stranka prava), HČSP (Hrvatska čista stranka prava) , OS (Obiteljska stranka) i HPB (Hrvatsko pravaško bratstvo).

POMAK smatra kako je otvoren veliki politički prostor za pravaške i druge državotvorne snage, te smo uvjereni kako se ozbiljno shvaća ovaj povijesni trenutak koji se ne smije propustiti. Koaliciju stranaka POMAK podržavaju i glavne pravaške stranke Bosne i Hercegovine, HSP BiH (Hrvatska stranka prava BiH) i HP Blok (Hrvatski pravaški blok BiH). POMAK ostaje otvoren za sve stranke sličnoga svjetonazora te za sve ugledne pojedince koji baštine sličnu ideologiju”, napisali su u priopćenju iz HČSP-a.


Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.