Pixabay/Ilustracija

OLUJA U KARLOVCU: Jak vjetar polomio grane, zapalili se dimnjaci, stanari bez struje

Autor: Dnevno

Najavljeno pogoršanje vremena oko 18:30 zahvatilo je šire karlovačko i dugoreško područje i odmah izazvalo probleme, javlja Radio Mrežnica.

Samo u pola sata zapalilo se čak osam dimnjaka na obiteljskim kućama u Karlovcu, Draganiću, Dugoj Resi i Donjem Zvečaju. Javna vatrogasna postrojba i vatrogasci lokalnih DVD-a su na terenu.

Jak vjetar prouzročio je i padanje grana na prometnice, ali i prekide u opskrbi strujom. Pogođen je dalekovod Generalski 3 zbog čega su dijelovi toga mjesta, ali i Netretića bez struje, a ispao je i dalekovod Duga Resa 2 koji strujom opskrbljuje dugoreški prsten.Elektrine ekipe su na terenu.

Počela je padati i jaka kiša.

Hladna fronta otjerat će toplinu koja je krasila vikend i gotovo cijeli današnji dan pa će i u danima pred nama biti hladnije s temperaturama nižim od prosjeka za ovo doba godine, a ujutro se očekuje i mraz.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.