wikimedia

OGLASIO SE KARAMARKO! Ovo bi moglo biti fatalno! Pročitajte što poručuje

Autor: dnevno.hr

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, reagirao je na napise Nacionala u kojem se navodi da se u Livnu sastajao s bosanskohercegovačkim obavještajcima, a njegovo obraćanje o ovoj temi u potpunosti prenosimo:

“(A)Nacionalna bojna” očito ne može preživjeti bez mene na svojim naslovnicama pa me prati k’o UDBA, jer želi biti moja sudba. No kada je riječ o “špijunskoj struci” ili lokaciji, pozivam ih na fetu livanjskog sira kako bismo se napokon dogovorili tko je od nas zapravo “špijunčina”? Oni koji opsesivno mjere svaki moj korak, bave se mojom obitelji, izmišljaju mi nepostojeće kuće, stanove i nekretnine, tajno me snimaju i u susjednim državama, pričaju otrcane viceve o Finskoj, gdje navodno dilam atomske centrale, recikliraju “Konzultanticu” i sumnjivi ruski kapital, ili sam to ja, koji sam, eto, “slučajno”, u skladu sa svojom zadaćom zaštite nacionalnih interesa, “pogodio” da ćemo izgubiti arbitražne sporove s MOL-om potencijalno teške nekoliko milijardi kuna pokušavajući spasiti državni proračun i novac hrvatskih poreznih obveznika”, navodi Karamarko te postavlja pitanje pravdoljubcima, moralistima i hrabrim istraživačima ”Anacionalne bojne” kada će na naslovnici osvanuti štetočine koje su nas gurnule i zadržale u pogubnim arbitražama.

“Glede “sumnjivog” ruskog kapitala, bilo je razumno očekivati da će moralisti makar tajno snimiti preuzimanje Slavonije i Baranje pomoću milijardi eura nekakvog, valjda legitimnog, ruskog kapitala? Na njihovim “(a)nacionalnim” naslovnicama i stranicama vidljiviji sam nego Trump i Putin zajedno i to mi je gotovo kompliment u onom kontekstu “dobro je da se piše makar i negativno”, žestok je Karamarko, uz opasku da su se moralisti potrudili dokazati da njegovi privatni susreti, susreti slobodnog čovjeka, mogu štetiti nacionalnim interesima RH, a to ružno podmetanje nije moglo proći bez kojekakvih, navodnih “specijalnih savjetnika”.

“Još opskurnija je insinuacija da sam valjda od “Muje i Hase” (neka se “Bobi i Rudi” ne uvrijede) u BiH tražio potporu za svoj novi politički angažman radi rušenja legitimnih hrvatskih vlasti. To svakako spada u antologijske novinarske budalaštine! Njihova briga za nacionalne interese svodi se na hrpetine spinova i “fake news” tračeva!
I što poručiti ovim “moralnim vertikalama” na kraju? Svakako se vidimo na sudu! Uživajte, jer da vas nema, trebalo bi vas izmisliti kao paradigmu svega onoga čemu u novinarstvu nema mjesta”, zaključuje Karamarko.


Autor:dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.