Davor Puklavec/PIXSELL

Oglasio se i bivši šef Podravke: Mršićev emotivni oproštaj!

Autor: A.P.

Novim čelnicima Podravke poručio je da treba dati priliku te da je zadovoljan postignutim rezultatima.

Dan nakon što je postalo jasno da neće dobiti novi mandat na čelu najveće hrvatske prehrambene kompanije i nakon što je odabrana nova Uprava Podravke, oglasio se bivši šef Uprave Zvonimir Mršić.

Novim čelnicima Podravke poručio je da treba dati priliku te da je zadovoljan postignutim rezultatima.

U četvrtak, 23. veljače 2017. završio je moj petogodišnji mandata predsjednika Uprave grupe Podravaka.

Moj tim zajedno sa svim Podravkašima i Podravkašicama ostvario je odlične rezultate. Bilo je to najboljih Podravkinih pet godina od pretvorbe. Pokazali smo koliko Podravka ustvari može.

Imenovana je nova Uprava i pozivam Vas da joj pružimo priliku i podršku kako bi Podravka nastavila rasti i isporučivati novu vrijednost za dioničare i sve dionike.

Kao Podravkašu i dioničaru, moje srce kuca i uvijek će kucati za kompaniju sa srcem.

Po treći put nove izazove potražit ću izvan Podravke.




Hvala svima koji su sudjelovali znanjem, iskustvom, predanim radom i odricanjem u  stvaranju ponovno velike Podravke i svima koji su razumjeli i imali strpljenja kada se činilo da je cilj nedostižan.

Ponosimo se onim što imamo, a danas je Podravka najbolje što Hrvatska ima!“, poručio je Mršić.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.