Grgo Jelavic/PIXSELL

OGLASILA SE I PREDSJEDNICA O SPORNOJ ČOKOLADI: To se više neće dogoditi, zastupam kampanju ‘Kupujmo hrvatsko’

Autor: dnevno.hr

'Roditeljima koji su dobili te čokoladice ćemo se ispričati i poslati hrvatske proizvode'', izjavila je

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u srijedu poslijepodne oglasila se nakon što se u medijima proširila informacija da je  dubrovačkoj djeci na Dan branitelja dubrovnika podijelila čokoladice porijeklom iz Srbije.

Grabar Kitarović je o spornim čokoladicama kazala da je neugodno iznenađenja i da nije imala vremena osobno provjeravati sadržaj paketića.

Naglasila je da zastupa i podržava kampanju ‘Kupujmo hrvatsko’, da ona kao predstadnica mora promovirati hrvatske proizvode te da se slična situacija više neće ponoviti.

”Roditeljima koji su dobili te čokoladice ćemo se ispričati i poslati hrvatske proizvode”, izjavila je predsjednica.

Iz Ureda predsejdnice prethodno su izjavili da je nabavljeni prigodni paket, prema deklaraciji, pakiran je u Vukovaru i sadrži jednu „spornu“ čokoladicu.

Spomenutim prigodnim paketom upotpunjena je košara puna hrvatskih proizvoda što je rezultiralo da se među tristotinjak proizvoda našlo i nekoliko „spornih”.

“Žao nam je ukoliko je to nekoga osobno povrijedilo no smatramo kako je gesta darivanja važnija od same čokoladice”, poručili su iz Ureda predsjednice.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.