NOVI INCIDENT CROATIA BUSA: Mlada Japanka još jedna žrtva bezobraznog i nekulturnog vozača!

Autor: M. Marić

"Vožnja je protekla u redu sve do Karlovca, kad su došli i ponovno tražili kartu i rekli da moja karta nije važeća te da moram kupiti novu", govori mlada japanka.

Nakon što je javnost šokirao slučaj 12-godišnje djevojčice koja je ostala sama na jadranskoj magistrali zbog neispravne autobusne karte, nova žrtva neprofesionalnosti i neljubaznosti vozača Croatia busa je mlada Japanka Mariko Takemoto, piše Večernji list.

U Hrvatsku je ponovno došla za putovanja po Europi jer je oduševljena ljepotama zemlje. Putovanje je pomno isplanirala te tako kupila i povratnu kartu Zagreb – Plitvička jezera – Zagreb te se s njom namjeravala vratiti s obale u metropolu.

“Prije nego što sam se ukrcala u autobus i predala prtljagu pokazala sam kondukteru kartu i pitala ga mogu li s njom, obzirom da sam vidjela da je isto ime prijevoznika na karti kao i natpis na autobusu, putovati do Zagreba. Odgovorio mi je da je karta u redu. Vožnja je protekla u redu sve do Karlovca, kad su došli i ponovno tražili kartu. Tada su mi rekli da moja karta nije važeća te da moram kupiti novu. Bila sam neugodno iznenađena, jer je vožnja već trajala neko vrijeme. Tražila sam da mi objasne zašto karta ne vrijedi kad su i vrijeme i datum polaska i prijevoznik na njoj točno navedeni”, kazala je Mariko.

Kondukter  se demonstrativno okrenuo i rekao svom kolegi koji je vozio tu dionicu puta da zaustavi autobus. Otvorio je bunker i izvadio Japankine stvari te ju ostavio na ugibalištu  na cesti.

Prijatelji koji su je čekali na kolodvoru u metropoli zabrinuli su se jer nije bila u autobusu u koji se ukrcala u Splitu a kada su je zvali nije im znala ni objasniti gdje se nalazi kako bi došli po nju. U Zagreb je došla je tek kasno navečer i morala mijenjati avionske karte za nastavak putovanja.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.