Cropix

NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO! KOLINDA TEK KREĆE U BORBU ZA MANDAT: Evo što je naumila

Autor: Iva Međugorac

Nakon što je aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović predstavila svoj program kojim će se boriti u kampanji za nadolazeće izbore, u HDZ-u je atmosfera malo stabilnija. Naime, kako kažu naši sugovornici iz vladajuće stranke, ono što smo ovim dana vidjeli tek je jedan od njenih aduta. Predsjednica u narednim danima planira još intenzivnije ući u kampanju, ima namjeru biti sveprisutna u medijskom prostoru, a jedna od ključnih stavki biti će svakako i teren.

Hrvatsku kani obići uzduž i poprijek, susresti se sa svakim potencijalnim biračem i doprijeti do svoje baze koju ponovno treba oživjeti. Osim toga šefica države otvarati će i neke od značajnih tema pa će se tako uskoro početi baviti demografskom tematikom, govorit će o sigurnosti zemlje, ali se baviti i socijalnim temama te temama s polja energetske sigurnosti zemlje. Vrlo važna stavka kroz cijelu kampanju biti će i posao kojega je odradila u ovome mandatu poput primjerice činjenice da je kao šefica države uštedjela 25 milikuna kuna, govoriti će i o razgovoru s predsjednicima Putinom i Trumpom.

Uz to, šefica države posjećivati će i sportske terene pa će tako sudjelovati i na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Slovačke na riječkoj Rujevici, što se može opisati i kao krucijalna izjava osobito nakon izjave da je Rijeka 80-ih bila rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu. Predsjednica će na utakmicu doći neovisno o tome kako bi publika mogla reagirati. Kampanja dakle može početi, a predsjednica je za nju spremna, premda i sama svjesna težine borbe koja je pred njom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.