Nissan Dalibora Opačaka je prije nesreće bio tehnički neispravan

Autor: dnevno.hr

Sudski vještak Alojz Vodnik drugi tjedan bi trebao utvrditi tko je krivac za smrt Ivane Obad, a u donošenju odluke u obzir će uzeti preinake na nissanu kojeg je vozio Dalibor Opačak kao i činjenicu da je automobil prije nesreće bio tehnički neispravan.

Okončanje vještačenja vezanog uz nesreću koja se dogodila na autocesti kod Bosiljeva, a u kojoj je poginula mlada Dubrovčanka Ivana Obad, trebalo bi se dogoditi drugi tjedan uz zaključak je li nesreću skrivio vozaš ferrarija Marin čolak ili nissana Dalibor Opačak, kako je najavio sudski vještak Alojz Vodnik za Večernji list.

Vodnik je također poručio da će tragovi koje je uzeo sa guma i dijelova limarije na nissanu koji je vozio Dalibor Opačak kao i niz već utvrđenih preinaka i dorada na tom automobilu protivnih standardima proizvođača, biti dovoljni argumenti za zaključak tko je izazvao nesreću.

– Najviše je dorada na motoru dok je prednji dio potpuno izmijenjen. Zasada mogu reći da je nissan prije nesreće bio tehnički neispravan – rekao je Vodnik.


‘Dado je htio biti frajer, bio je ljubomoran i zato je ubio Ivanu’

Opačak: Čolak me optužuje za Ivaninu smrt zato što mu je tata tako rekao

Čolak jurio 200 km/h, ubio mladu manekenku, ali i dalje se može utrkivati

FOTO: Ferrari Marina Čolaka se pretvorio u buktinju, suputnica poginula




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.