Nikša Klečak špijunirao predsjednicu dubrovačkog SDP-a za Vlahušića?

Autor: Mladen Starčević

Dubrovački HDZ-ovci Klečaka su 2008. optužili da je montirao nacističke simbole na slike Ive Sanadera. Ponovno u sredini informatičkog skandala, ovaj put ga se sumnjiči da je provalio u elektronsku poštu Olge Muratti.

Nakon godinu i pol izbivanja iz medijskog prostora, Nikša Klečak, predsjednik Foruma mladih SDP-a iz Dubrovnika ponovno je u centru skandala. Ovaj put riječ je o optužbama koje je prema njemu uputila Olga Muratti, predsjednica gradskog vijeća i Gradskog odbora SDP-a. Ona sumnja da je netko nezakonito čitao njenu privatnu elektronsku poštu i neke mailove čak i proslijedio dalje.

U spornom mailu se gospođa Muratti žalila na tretman protokola Grada Dubrovnika na svečanoj loži na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara, a mail se nekako našao u ‘inboxu’ dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića.

– Nisam htjela vjerovati da je to istina. Uistinu sam povrijeđena jer je to privatni mail i proživljavam to dosta teško – rekla nam je Muratti. Upitali smo je o samom Klečaku i njenom odnosu s njim, te što će mu se dogoditi ako se dokaže da je kriv.

– To je mladić koji je vrlo vrijedan, koji je član moje stranke. Najteže je kad to doživite od osobe koja vam je bliska. Ali ne bih špekulirala što će se dogoditi ako je kriv, još mu ništa nije dokazano – kaže Muratti, koja također napominje da je htjela da sve to izostane iz medija, jer je to njena privatna stvar.

Nikša Klečak, koji je u studenom 2008. godine bio optužen za montiranje ustaških i nacističkih simbola na slike Ive Sanadera, i ovaj put poriče svaku umiješanost.

– Demantiram sve napise u medijima i ne bih ništa komentirao. Čekat ću da policija istraži sve elemente i činjenice optužbe – rekao je Klečak. On, kao i gospođa Muratti, tvrdi da nema nekog sukoba među njima, i da su odnosi dobri.

– Ne znam kakvi su njeni motivi i razmišljanja, ali ona ima pravo podnijeti prijavu. Nije ju podnije protiv mene, već protiv nekoga tko joj je ušao u korisnički račun elektroničke pošte – kratko je kazao Klečak.




Autor:Mladen Starčević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.