Damir Spehar/PIXSELL

‘NIKAD VIŠE NEĆU U LIDL! Jeste li i vi primijetili da OVO rade blagajnicama?

Autor: S.V.

Nezadovoljstvo hrvatskih građana sve je veće zbog ophođenja, ponude ali i odnosa prema radniku velikih, trgovačkih centara.

Zanimljiv detalj uočen od strane kupca koji je primjećen u Lidlu, ovih se dana može pronaći na društvenim mrežama. Riječ je o vrlo bezobzirnom pritisku na radnika a koji onda neposredno osjeća i kupac. Evo o čemu je riječ:

“Radnicima postavljate kamere iznad glave i mjerite kojom brzinom očitavaju artikle? Toliki pritisak vršite na njih, da na kraju mi kupci, ostajemo nezadovoljni jer nam se pola proizvoda potrga dok ih bacamo u vreće da ‘stignemo’ jer, eto, žuri nam se negdje. I prije nego što napišete ‘Žao nam je, prenijet ćemo informaciju na odgovorni odjel’ … NEĆETE. I da hoćete, neće se ništa promijeniti. Nikad više u Lidl.”

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.