Foto: Boris Kovacev / CROPIX

NIKAD OŠTRIJA KOLINDA! ŽESTOKA PORUKA IZ BOSNE: Pogledajte koga je sve ‘izrešetala’

Autor: Dnevno

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović tijekom svojeg posjeta Bosni i Hercegovini gostovala je i na Radiju Vitez, gdje je poseban naglasak stavila na prava Hrvata u toj zemlji.

”Ne mogu i neću dopustiti da Bosnu i Hercegovinu prisvaja jedan narod! Neću stati dok ne izborimo promjenu sramotnog izbornog zakona koji diskriminira naš narod. Na tome radimo i u tome ćemo uspjeti.Ne prihvaćam podlu floskulu o tome da se Hrvatska “miješa u unutarnja pitanja druge države”.

Naš Ustav, Ustav Republike Hrvatske, nam nalaže skrbiti o našem narodu u Bosni i Hercegovini. Nadalje, Hrvatska prema Daytonskom mirovnom sporazumu, čiji je Aneks 4 Ustav Bosne i Hercegovine, ima obvezu skrbiti o stabilnosti Bosne i Hercegovine, a te stabilnosti NEMA bez punoga ostvarenja prava Hrvata u BiH. Oni koji narušavaju prava Hrvata su oni koji destabiliziraju Bosnu i Hercegovinu, državu u koju se toliko zaklinju. U meni vi, Hrvati Bosne i Hercegovine, uvijek imate prijatelja i saveznika, u mojem Uredu ste uvijek dobrodošli, za razliku od onih dugih 15 godina moje dvojice prethodnika, 2000.-2015.

A neki drugi? Oni bi najradije da ne glasujete, jer znaju da vaše povjerenje nikad neće imati”, poručila je Grabar-Kitarović koja je na svojem Facebooku objavila i video s gotovanja na navedenom radiju.

Ne mogu i neću dopustiti da jedan narod prisvaja Bosnu i Hercegovinu!

Ne mogu i neću dopustiti da Bosnu i Hercegovinu prisvaja jedan narod!Neću stati dok ne izborimo promjenu sramotnog izbornog zakona koji diskriminira naš narod. Na tome radimo i u tome ćemo uspjeti.Ne prihvaćam podlu floskulu o tome da se Hrvatska "miješa u unutarnja pitanja druge države".Naš Ustav, Ustav Republike Hrvatske, nam nalaže skrbiti o našem narodu u Bosni i Hercegovini.Nadalje, Hrvatska prema Daytonskom mirovnom sporazumu, čiji je Aneks 4 Ustav Bosne i Hercegovine, ima obvezu skrbiti o stabilnosti Bosne i Hercegovine, a te stabilnosti NEMA bez punoga ostvarenja prava Hrvata u BiH. Oni koji narušavaju prava Hrvata su oni koji destabiliziraju Bosnu i Hercegovinu, državu u koju se toliko zaklinju.U meni vi, Hrvati Bosne i Hercegovine, uvijek imate prijatelja i saveznika, u mojem Uredu ste uvijek dobrodošli, za razliku od onih dugih 15 godina moje dvojice prethodnika, 2000.-2015.A neki drugi? Oni bi najradije da ne glasujete, jer znaju da vaše povjerenje nikad neće imati.Pozivam vas da pogledate moj intervju za Radio Vitez.#JerVjerujemuVas #BorimSeZaVas #JerHrvatiZnaju




Gepostet von Kolinda Grabar-Kitarović am Donnerstag, 28. November 2019

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.