foto: Fah

Ni drugi odvjetnik Dolačkog nije s njim u kontaktu? Ne znaju kakvi su mu planovi

Autor: Dnevno.hr

“Koliko ja znam nije u bijegu. To je za mene prva vijest da bi to bilo tako. Možda odvjetnik Cahun zna više jer je više s njim u kontaktu. Vidio sam ga prekjučer, dosta smo iscrpno razgovarali. Jučer sam dobio poziv, čuli smo se, upravo je i njemu bilo priopćeno kakva je presuda. Nije bilo ni najmanje naznake da bi on bio u bijegu ili se spremao. Za mene je ovo iznenađujuće. Doduše, on je očekivao oslobađajuću presudu”, kazao je jutros za N1 odvjetnik Željka DolačkogVeljko Miljević.

Davor Cahun, drugi odvjetnik Željka Dolačkog kazao je za N1 da ne zna kakvu su Dolečkovi planovi. Zadnji put su se, kaže nam, čuli jučer i trenutno s njim nije u kontaktu.

Podsjetimo, policija je primila dovedbeni nalog suda i poduzima mjere i radnje njegova izvršenja’, doznaje se jutros od zagrebačke policije.

S obzirom da Dolački nije pronađen, sljedeći je potez – raspisivanje tjeralice.

Podsjetimo, Željko Dolački, bivši policijski načelnik, koji je zbog krađe zlata i novca u utorak osuđen na šest godina zatvora, ali nije bio na sudu prilikom izricanja presude, jučer je rekao da neće bježati.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.