JOHNPAVLISH

NEZAPAMĆEN SKANDAL DRMA HTV-OM: Što Barbara Kolar ima s time?

Autor: dnevno.hr

Novinar Tomislav Klauški progovorio je o Hrvatskoj radio televiziji i prikrivenom reklamiranju na javnom servisu, komentirajući prilog Barbare Kolar o jednoj zagrebačkoj poliklinici koja pomaže muškarcima koji gube kosu. Premda Klauški nije izravno komentirao kolegicu Kolar, očigledno je kako je i ona kolateralna žrtva neprofesionalnosti javne televizije.

“Javna televizija: Barbara Kolar najavljuje prilog o muškarcima koji gube kosu, ide priča o takvom jednom primjerku koji ravno ide u jednu polikliniku, pod nazivom i logom i reklamom i vlasnikom.
Nigdje u prilogu nije najavljeno da se radi o promidžbenom programu. To je HTV”, napisao je Klauški, zanimljivo, na istom su tragu i nedavne poruke novinarke Maje Sever koja je prozvala šefa Brunu Kovačevića da namješta milijunske poslove svojem prijatelju.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.