Goran Stanzl/PIXSELL

Nevrijeme prohujalo istočnim dijelom Zagreba: Poplavljen Ekonomski fakultet, bolnice Rebro i Jordanovac

Autor: Hina

Manja količina vode prodrla je i u prizemlje operacijskog trakta zbog čega je prekinut operacijski program

Nakon što je nevrijeme pogodilo Zagreb, u istočnom dijelu grada i podsljemenskoj zoni u tijeku je tridesetak intervencija ispumpavanja vode u čemu pomažu i Dobrovoljna vatrogasna društva, a među pogođenim lokacijama su Ekonomski fakultet i bolnice Rebro i Jordanovac KBC-a Zagreb, izvijestio je u srijedu gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Obilne kiše i tuča uzrokovale su smetnje u odvodnji oborinskih voda na Rebru i Jordanovcu KBC-a Zagreb, stoga su poplavljene najniže etaže garaže Rebro, spojni hodnik, glavna zgrada i zelena zgrada te kuhinja i podrumski prostor na Klinici za plućne bolesti Jordanovac, doznaje se u KBC-u Zagreb.

Manja količina vode prodrla je i u prizemlje operacijskog trakta. Operacijski program je prekinut, a svi pacijenti su prebačeni na prvi i drugi kat operacijskog bloka.

Gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama poslao je interventne vatrogasne postrojbe koje ispumpavaju vodu na kritičnim mjestima.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.