FOTO: SUZANA HORVAT/FACEBOOK/SCREENSHOT/DANICA.HR/DANICA.HR

NEVJEROJATAN SKANDAL! Čelnica lokalnog HDZ-a žali za Pavelićem i Hitlerom koje bi klonirala! Što o svemu kaže Plenković?

Autor: Dnevno

Čelnica mjesnog ogranka HDZ-a iz križevačkog prigradskog naselja izazvala je u subotu neviđen skandal na svojem Facebook profilu.

Suzana Horvat objavila je fotografiju poglavnika NDH Ante Pavelića uz status “Da se prisjetimo našeg poglavnika”. I kao da to nije dovoljno, stigli su komentari potpore i njezin odgovor.

“Da ga barem možemo klonirati i njega i Adolfa ZDS uvijek i zauvijek”, napisala je Svjetlana Jagoić.

“Istina… Da nam je on bio devedesetih, ne bi trebalo Oluje”, odgovorila joj je Suzana Horvat.

“Ma nisam mislila ozbiljno, bilo je to iz zafrkancije. I malo iz revolta jer su mi dva bratića, mladi dečki, stradala na ratištu”, skrušeno će ‘posula pepelom” gospođa Horvat koja je ovaj status izbrisala, ali ostati će zabilježen.

Za Danica.hr pokušala je opravdati svoj postupak odgovorivši kako ne misli da je Pavelić pozitivna osoba, ali to je više bila šala nego ozbiljna objava.

Sve se to događa samo četiri dana prije velike proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu te 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja.




Inače, Suzana Horvat istaknuta je članica HDZ-a u križevačkom naselju Majurcu gdje je bila i na izbornoj listi za mjesne odbore prije dvije godine. Na svojem Facebooku objavila je i fotografiju s Plenkovićem.

Napisala je da radi kako viša tehnička suradnica, odjel opći i pravni poslovi u Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji.

MIROSLAV ŠKORO: ‘One koji veličaju Antu Pavelića i NDH bih istog trenutka osudio!’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.