Facebook / Screenshot

NEPROSPAVANA NOĆ ZA VATROGASCE: I dalje gori na Kamešnici, u požaru u Dućama dvoje ozlijeđenih

Autor: Hina

Iza vatrogasaca u Splitsko-dalmatinskoj županiji je neprospavana noć. Naime, i dalje je aktivan požar visoko na planini Kamešnici na nepristupačnom terenu, a bilo je i više manjih požara koji su ugašeni. Još uvijek gori na području Sutine, gdje su kuće obranjene, dok se pomoć kanadera i air traktora očekuje jutros zbog širenja vatre između Muća i Ogorja.

U Dućama se zapalila kuća

U Dućama kraj Omiša u obiteljskoj su kući opečeni otac i sin u požaru koji je planuo rano jutros, a kojeg su vatrogasci ugasili u 5,10 sati, doznaje se od policije i vatrogasaca. Dojavu o požaru u obiteljskoj kući na adresi Put stare Duće 14 vatrogasci su dobili u 4,25 sati, a u gašenju je sudjelovalo 20 vatrogasaca sa četiri vozila iz DVD- a Omiš i Dugi Rat.

Iz kuće su izvukli dvije osobe koje su, kako je kasnije utvrđeno u splitskoj bolnici, zadobili opekotine šaka i nogu zbog čega su zadržani na liječenju. Vatrogascima su požar dojavili susjedi koji su im i rekli da se unutra nalaze muškarci.

Tijekom dana na mjestu događaja bit će obavljen očevid o uzroku požara.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.