Na fotografiji: Lovro Kuscevic. Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Nema straha za budućnost Lovre Kuščevića: bivši ministar od sutra županijski vijećnik

Autor: Dnevno, B.V.

Nakon što je ponovno aktivirao svoj mandat i vratio se u Sabor, donedavni ministar uprave Lovro Kuščević nastavlja sa svojim pohodom na niže funkcije. Već ovog utorka vraća se na mjesto vijećnika u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije, a očekuje se da će uskoro postati i općinski vijećnik u rodnim Nerežišćima na Braču.

Zahtjev za aktiviranjem mandata županijskog vijećnika HDZ-a Kuščević je podnio još 10. srpnja, dakle dva dana nakon što je podnio ostavku na mjesto ministra, a očekuje se da će on biti potvrđen na sjednici koja se održava ovog utorka. To ujedno znači da se s funkcijom vijećnika oprašta Kruno Peronja, bivši HDZ-ov splitsko-dalmatinski župan.

Još kada je davao ostavku, Kuščević je objavio svoje planove za bližu političku budućnost. ‘S istim ću žarom nastaviti rad u Saboru, kao županijski vijećnik i kao općinski vijećnik u Nerežišćima’, kazao je tom prilikom.

Da se što prije želi vratiti svojim nekadašnjim dužnostima on je dokazao i prošlog tjedna, kada je, kako se neslužbeno objašnjava, inzistirao da se primopredaja dužnosti u Ministarstvu uprave novom ministru Ivanu Malenici obavi već u petak, neposredno nakon što je ovaj potvrđen u Saboru. Potom se spakirao i zaputio natrag na Brač.

Autor:Dnevno, B.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.