Instagram

NEKA SE RUŽNO ZABORAVI: Splitska turistička zajednica napadnutoj Britanki nudi besplatno ljetovanje

Autor: Hina

Turistička zajednica Grada Splita ponudila je besplatno ljetovanje 26-godišnjoj Britanki Lauri Dennmar, koja je posljednjeg dana srpnja završila u bolnici nakon što ju je 18-godišnja čistačica jednog ilegalnog hostela napala i lakše ju ozlijedila.

Kako bi britanskoj studentici pokazali da je riječ o izoliranom slučaju i da je Hrvatska sigurna zemlja, iz gradske turističke zajednice su joj poslali pismo isprike i pozvali ju da ponovno dođe u grad pod Marjanom, i to potpuno besplatno, doznaje se srijedu u splitskoj Turističkoj zajednici.

Ilegalan hostel u Dubrovačkoj ulici, u kojem se 31. srpnja prijepodne dogodio napad, zatvoren je nakon prijave policiji i izlaska carinske službe na teren, a 18-godišnja V.O. koja je Britanku izudarala metalnom šipkom po glavi i tijelu prekršajno je prijavljena.

Lauri Denmar su u splitskom KBC-u utvrđene lakše ozljede u vidu ogrebotina i podljeva po tijelu.

Napadu je prethodilo to da su se Britanka i njen momak protivili dodatno platiti 60 funti za smještaj u stanu u kojem se nalazilo 30 kreveta i tek jedan sanitarni čvor.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.