Foto: Instagram/Pixsell

NASTAVLJA SE RAT VODITELJA: Nakon što mu je ‘Bujica’ preotela Popovića, Stanković pozvao gošću koju Bujanec više ne želi ugostiti!

Autor: Dnevno.hr

“Od čistačice i manekenke do saborske zastupnice” – riječi su kojima je voditelj HRT-ova talk showa ‘Nedjeljom u 2’, Aleksandar Stanković, najavio svoju sljedeću gošću, sestru Miroslava Škore, Vesnu Vučemilović.

Može se ovo protumačiti i kao nova runda sukoba između Stankovića i Velimira Bujanca, nakon što su i jedan i drugi novu sezonu započeli s istim gostom, crnogorskim književnikom Miloradom Popovićem. Njega je Stanković najavio kao svog ekskluzivnog gosta, no kako je prva Bujica, umjesto u ponedjeljak, emitirana u petak – dva dana prije Stankovićeve emisije – ispalo je da je Bujica “preoteo” gosta HRT-ovom voditelju.

Bujanec se na društvenim mrežama otvoreno rugao na taj račun, predloživši HRT-u da u ‘Nedjeljom u 2’ pozovu Porfirija, koji je predvodio “desant na Cetinje”! Otišao je i korak dalje pa je konstatirao da je Popović odlučio “prvo otići u gledaniju emisiju”…

Bujanec ne želi više ugošćavati Škoru i Vučemilović

Pitate kakve veze imaju osveta Stankovića i Vesna Vučemilović?

Iako voditelji imaju dosta različitu publiku, čini se da su se ipak počeli boriti za slične ili čak iste goste. A kako Bujancu zamjeraju da zbog svoje bliskosti s novim čelnicima Domovinskog pokreta ne želi više ugošćavati Vesnu Vučemilović i Miroslava Škoru, ostao je dojam Stanković – u inat Bujancu – za gošću izabrao baš “nepoželjnu” Vučemilović.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.