fbpx

Nastavak pornića Tine Katanić širi se internetom (FOTO)

Autor: I.Delić

Drugi dio filma u kojem je akterica Tina Katanić procurio je na internet, a njezini odvjetnici tvrde da će o daljnjem postupanju odlučiti tek kada detaljnije saznaju o čemu se radi.

Osjećam se grozno i obespravljeno, tvrdila je poznata manekenka Tina Katanić nakon što je javnost svjedočila eksplicitnom video s njom u glavnoj ulozi. Čini se međutim kako se agoniji nesretne djevojke ne nazire kraj. Jer osim pravne bitke koja je pred njom, po internet prostranstvu proširio se nastavak spornog filma u kojem se uz nju pojavljuju ista dva mladića, koja su kako se čini iskoristila manekenku. Premda se i ranije navodilo da postoji još jedna snimka nitko se nije nadao da bi i taj drugi sporni dio nakon hajke koja je nastala ipak mogao dospjeti u javnost. Nove okolnosti u razgovoru za naš portal koji je u posjedu drugog dijela filma prokomentirala je Tanja Vranjican Đerek, odvjetnica Tine Katanić. Kako kaže, drugi dio uratka još nije dospio do nje.

Tina screenshot

“Nisam vidjela snimku, ali ono što mi možemo napraviti jest nadopuniti našu prijavu u tom smislu ovisno o sadržaju snimke”, kazala je odvjetnica koja nije upoznata sa sadržajem eksplicitnog uratka koji kruži internetom. Kada se detaljno uputi u priču adekvatno će i valjano reagirati. I ugledni odvjetnik Zvonimir Hodak dio je tima koji zastupa maneneknu. Ali kako je kazao u razgovoru za naš portal niti on sa spornim uratkom nije upoznat. “Ne mogu ništa reći jer nisam vidio. Kada se to dogodilo? Danas?!”, iznenađeno je komentirao Hodak koji će se očigleno zajedno s kolegicom vrlo detaljno i ozbiljno pozabaviti slučajem u kojem je nesretna djevojka besramno iskorištena.

Manekenka Katanić zbog neugodnosti koje su je zadesile s ranijim seks video navodno je napustila državu, a stres i stanje u kojem se našla bili su joj nepodnošljivi. Trojica muškaraca iz videa nisu jednako krivi jer tek je jedan od njih organizator događanja. Glavni sudionik na snimci se navodno niti ne vidi, već se radi o osobi koja je uradak snimila te distribuirala na štetu Tine, koja nije jedina djevojka na kojoj se ovaj anonimus iživljavao. Od više mladih djevojaka na ovaj ili sličan način pokušao je izvući novac, a trojica mladića o cijelom se slučaju još nisu oglasila. Hrabru trojku pronaći se više ne može niti na društvenim mrežama na kojima su bili aktivni prije nego li je seksi uradak počeo zabavljati naciju.

Ne isključuje se ni mogućnost podizanja kaznene prijave za omogućavanje trošenja droga, spolnog odnosa bez pristanka i podvođenja, osobito ako postoji još više spornih snimaka, tvrdilo se prije nekoliko dana iz odvjetničkog tima poznate manekenke. Oni će sada očito poduzeti neke još radikalnije poteze kako bi pravda izašla na vidjelo.

Autor:I.Delić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.