fbpx
Goran Mehkek / CROPIX

NASILJE U OBITELJI BRANIMIRA BUNJCA: Bivša supruga: ‘Prijetio je mom partneru, udario ga je kišobranom. To je vidjelo i dijete’

Autor: Dnevno

Dan prije stare godine, policija je intervenirala u obiteljskoj kući Branimira Bunjca, bivšeg saborskog zastupnika Živog zida, prenosi Večernji.

Bunjac je bivšu suprugu prijavio za fizičko i verbalno nasilje, no i ona je njega prijavila.

–  Rastali smo se još početkom desetog mjeseca, a ona je 30. prosinca upala u moju kuću i fizički me napala, gurala… A ja sam tu imao i goste, bilo je i djece. Zašto je to napravila? Ne znam, iz ludila, iz ljubomore, zamolio sam ju da izađe iz kuće, a ona je prijetila da će zvati policiju kad izađe, što je i učinila. Zvala je policiju i prijavila da sam je zlostavljao, na što sam ja prijavio nju i za fizičko i za verbalno zlostavljanje – ispričao je Bunjac za 24 sata.


No, njegova supruga ima drugačiju priču. Ona kaže kako je htjela doći u njihovu zajedničku kuću po dijete.

– Izašao je odmah da me spriječi da uđem u kuću, pojurio je van da me spriječi da uđem, rekao mi je da nemam tu što raditi. Došla sam po dijete, djeca žive s njim u toj kući. Ušla sam u hodnik i čekala da se dijete spremi. Vani me čekao sadašnji partner, s kojim živim. Branimir je onda došao do njega i prijetio mu, udario ga je s kišobranom. Nažalost, to je vidjelo i dijete. Pokupila sam ga i otišli smo na policiju. Podnijela sam prijavu, ali je i on podnio prijavu protiv mene – rekla je Borka Bunjac.

Nakon rastave djeca su ostala živjeti s ocem.

– I tad je bilo prijetnji, ali radi djece nisam tad htjela o tome govoriti. Sad sam si rekla da više neću šutjeti. Očito ću se i sudski morati zaštititi, ostavio me u situaciji da mi plaća ode na alimentaciju i plaćanje kredita. Djeca žive s njim, pristala sam  iz želje da se prilagode situaciji i mom novom partneru. Pola skrbništva je moje, a pola njegovo, ali su djeca s njim u kući – kazala je Borka Bunjac.

Podsjetimo, Bunjac je vijest o tome kako ga je supruga napustila javno objavio nakon što su svi reagirali na njegovo agresivno ponašanje prema saborskim stražarima, stoga su se tada mnogi zapitali, pokušava li objavom o tome da ga je supruga ostavila, ostaviti dojam žrtve, rastresene osobe, koja je reagirala burno zbog privatnih problema, jer u kuloarima kruži priča kako gospodin Bunjac uistinu ima problema s agresijom.

– Ne zamjeram više ništa ni svojoj bivšoj ženi. Štoviše, podržavam je u njezinoj odluci i želim joj svaku sreću. Bez obzira na to što me povrijedila, i dalje mislim da je najbolja žena na svijetu. Jedino što mi sad doista treba je malo odmora. Uzeo sam djecu i otputovao – poručio je i završio citatom Scarlett O’Hare: “Sutra je novi dan”., kazao je tada Bunjac
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.