NAPOKON OBJAVLJENA ISTINA: U tijeku je rat protiv hrvatske djece!

Autor: Zrinka K.

Došli smo do toga da da smo spremni platiti liječnicima iz susjedne države da prijeđu Dunav i da ubijaju našu djecu!

Iako je abortus tema o kojoj se govori isključivo i samo u predizbornim kampanjama, njegova široko rasprostranjena upotreba u našem katoličkom društvu ali i “prizivi savjesti” koji su na noge digli cijelu našu “naprednu” zajednicu koja smatra da to liječnicima ne smije biti dopušteno, napokon su nekako došli na dnevni red javnih rasprava pa se više ne može šutjeti o zločinu koji se vrši nad našim narodom. Kada je abortus u pitanju, mnogi šute, a prema predsjedničkim kandidatima vidimo kako nevina dječica nemaju prava čak ni kod kvazi katoličkih žena, što je jednom riječju zastrašujuće. Mnogi se o abortusu ne usude govoriti kako ne bi rasplamsali okrutne feministice, žene koje tvrde kako je ubojstvo djeteta njihovo “pravo”, ali i mnoge liberale koji eto misle kako mogu određivati tko će živjeti, a tko ne. O tome je sada napokon, uoči Božića, progovorio don Damir Stojić, studentski kapelan koji je predvodeći polnoćku s braniteljima u Savskoj javno rekao da rat protiv hrvatskog društva još uvijek nije prestao, a čime je don Stojić opet otvorio raspravu o legalnom genocidu hrvatske nacije. “Vi ste prije 20 i više godina stali na braniku naše domovine i branili nas. Branili smo vanjsku granicu Hrvatske i znali smo tko puca, odakle puca i s čim puca. Rat nije gotov, rat još uvijek traje. Osigurali smo naše granice, ali sada smo u ratu za dušu naše nacije”, rekao je don Stojić.

“Otkud nama pravo da gasimo život. Ne možemo se nazivati katolicima ako to dopuštamo. Molimo se dragom Bogu da možemo po savjesti živjeti, a ne pod utjecajima drugih ili zbog mišljenja većine ili ja bih rekao manjine”, rekao je, prenosi RTL. ”Prije 20 godina su prelazili granicu i napadali nas, a sada smo došli do toga da da smo spremni platiti liječnicima iz susjedne države da pređu Dunav i da ubijaju našu djecu”, kazao je Stojić i dodao kako umjesto da kao civilizacija napredujemo, mi se vraćamo u doba Isusova rođenja i Heroda  koji je bez imalo savjesti ubijao djecu baš kako se ona ubijaju i danas. “Herod bi bio danas oduševljen u Europi, gdje imamo tehnologiju kojom smo izmislili abortuse. Herod nije imao takvu tehniku pa je ubijao. Volio bih da meni netko objasni koja je razlika između onoga što je Herod radio i ovoga što mi radimo danas u Hrvatskoj, što je u zakonu o abortusu?”, pitao se Stojić i otvorio sasvim jednu novu dimenziju rasprave o abortusu, a u kojoj don Stojić javno proziva “ubojice” hrvatske nacije. Naime, na prostoru Europske unije godišnje se ubije više od milijun i petsto tisuća djece pomoću zakona koji daje za pravo ženama da s tom djecom čine što hoće. Time se vrši depopulacija stanovništva osmišljena u umovima svjetske elite koja javno govori kako oni smatraju da je ljudi na planetu previše i kako bi nas trebalo smanjiti. Time se održava uništenje čitavih nacija pa tako i hrvatske pod okriljem zakona koji dozvoljava ljudima da legalno oduzimaju ljudske živote. S obzirom na to da zakon o abortusu nije izmijenjen od vremena Jugoslavije, a da smo mi jedna napredna i katolička zemlja, vrijeme je da se prebroje ljudske žrtve i da se spriječi teror nad hrvatskim rodom.

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.