Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

NAMJERNO SU VAM SKRENULI PAŽNJU! Letica alarmira! Zastrašujuća priča odvija se ‘iza kulisa’

Autor: Dnevno

Letica je upozorio na važnu stavku.

Profesor Slaven Letica, čiji Facebook status u potpunosti prenosimo na svojem se profilu dotakao teme koja je po njemu daleko važnija, i krucijalnija od slučaja Žalac, a o čemu se radi pročitajte u nastavku kroz status kojega u cijelosti objavljujemo:

“Žalac” od 1.100.000.000 eura za novu sanaciju Uljanika?

Dok se javnost zabavlja, ljuti, svađa i bjesni na temu treba li ministrica Gabrijela Žalac podnijeti opozivu ili neopozivu ostavku (da smo normalna zemlja već bi prvog dana podnijela NEOPOZIVU ostavku) pažnja javnosti daleko je od onoga što se događa u Vladi oko sanacije Uljanika.

A događa se to da bi VRH mogao donijeti odluku o još jednom “spašavanju škverova” koja bi porezne PLATIŠE (ne znam zašto se koristi pojam “porezni obveznici” kad je znano da brojni od njih ne plaćaju poreze) moglo stajati milijarud i sto milijuna eura.

Ako državni proračun ubode i taj “žalac” onda je pitanje kaznene, političke, etičke i moralne odgovornosti o kojem se toliko puno divani ovih dana mačji kašalj u odnosu na raznoliku odgovornost IDS-a i svih vlada koje su u škerove upucale – prije moguće nove “sanacije” – oko pet milijardi eura.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.