Nakon Srba, i Tepeš objavio da podnosi ostavku

Autor: Iva Međugorac

Loši rezultati izbora ponukali su Tepeša da odstupi sa čela HSP AS.

Rezultati prijevremenih parlamentarnih izbora u stranke pravaškoga svjetonazora unijeli su razočaranje što pak sa sobom nosi ostavke čelnih ljudi istih. Nakon što je ostavku ponio predsjednik HSP-a Danijel Srb najavljujući da se povlači iz politike njegov primjer popratio je i šef HSP AS Ivan Tepeš koji se javnosti obratio priopćenjem kojega osobno potpisuje.

-Ovim putem Vas obavještavam da podnosim ostavku na mjesto predsjednika HSP AS s obzirom na iznimno loše rezultate koje je postigao HSP AS i ja osobno na izvanrednim parlamentarnim izborima. Iskreno se nadam da su loši rezultati koje smo postigli samo privremeno raspoloženje birača i kako će se pravaška scena okrupniti i na sljedećim izborima postići odlične rezultate.

Pravaštvo kao najstarija i jedina izvorna hrvatska politička ideologija zaslužuje da bude snažno zastupljena u hrvatskom političkom životu. Želim zahvaliti svim članovima i dužnosnicima HSP AS na dosadašnjoj suradnji kao i potpori koju su mi pružali. Također želim i zahvaliti svim marljivim članovima, dužnosnicima stranke na odrađenom poslu, a biračima na ukazanom povjerenju na netom okončanim parlamentarnim izborima- poručio je ovaj pravaš, koji sada očigledno namjerava krenuti nekim drugim putem, a za nadati se svim pristašama pravaškim opcija ostaje da su iz rezultata izbora izvukli pouku da samo i jedino ujedinjeni mogu očekivati značajniji rezultat na izborima. 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.