NAKON SRBA I VRBA, HDZ-ovka zgazila #pravduzadjevojčice: Zbog sisanja državnog proračuna, prozvala organizatorice neradnicama

Autor: Dnevno

Sjećate li se HDZ-ove riječke gradske vijećnice Ivone Milinović koja je nedavno privukla pažnju hrvatske javnosti kontroverznom izjavom o Srbima u Hrvatskoj?

Podsjetimo kako je komentirajući Torcidinu “navijačku pjesmu”, čiji stihovi glase: “Šugava Rijeko, smrdljivi grade, Pobit ću pola tvoje Armade, Šugava Rijeko puna si Srba, Ne brini, Rijeko, ima još vrba”, Milinović ostavila komentar: “Ljudi trebaju znati da u Rijeci postoji 6,5 posto Srba, dakle, nama ne trebaju nikakve vrbe, možda po nekim selima u Dalmaciji gdje ih ima 30-40 posto”.

Milinović ne staje sa šokantnim izjavama, a ovaj su joj se puta na tapeti našle organizatorice subotnjem prosvjeda “Pravda za djevojčice” organiziranog u znak podrške žrtvi silovanja iz okolice Zadra. Prozvala ih je neradnicama koje se bore za svoja radna mjesta u opskurnim udrugama.

Njezinu Facebook objavu donosimo vam u cijelosti:

“Ivona ‘vječiti naivni majmun’ Milinović htjela ići na prosvjed u subotu u Rijeci da se bori protiv nepravde, za pravnu državu. Ide vječita najpoznatija i najnaivnija majmunica grada Rijeke, Ivona Milinović, prosvjedovat protiv nepravde i silovatelja. Mislila glupa i najnaivnija vijećnica Ivona, naivni glupi idealist, da ćemo svi mi neovisno o političkoj opciji borit se za pravdu. Rezultat? Ispada da se organizatorice prosvjeda ne bore protiv nepravde, ne bore se za pravnu državu i djevojčice, već isključivo za svoje ideološke propagandne svinjarije i radna mjesta u vrlo opskurnim udrugama. 2 od 3 objave na njihovim stranicama nakon što su se “oslobodile” i neuspješno “prevarile javnost” – sloboda za ubojstvo nerođenih djevojčica. To je cilj. Kakva nepravda i kakva silovanja. Silujte! Kradite! Dok god “dajete pare” da se mi “borimo” za prava “žena” i protiv silovanja. Doduše, svojski su se te “borkinje” potrudile da relativiziraju što je žena a što muškarac. Da što duže nitko ne može detektirat koji je cilj njihova postojanja? I za što se pak bore? Zašto ih plaćamo iz javnih sredstva? Ma sramite se neradnice nepametne i zlobne, kakve ste sve osobne tragedije spremne iskoristiti da bi dobile nezasluženu plaću iz javnog proračuna”, napisala je Milinović na svome Facebook profilu.

 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.