Facebook / Screenshot

Nakon skandalozne fotografije, još skandaloznije opravdanje: Splitska SDP-ovka nema pojma zašto su prstaci zabranjeni

Autor: I.Br.

Nakon što je jučer fotografijama na svojem Facebook profilu zgrozila javnost objavom fotografija prstaca, školjkaša čiji je izlov zabranjen, bivša splitska dogradonačelnica i gradska vijećnica iz redova SDP-a Aida Batarelo oglasila se o čitavom slučaju za Slobodnu Dalmaciju.

“To je bio lijep dan u restoranu izvan Hrvatske gdje se prstaci serviraju legalno, po legalnom cjeniku i legalno su plaćeni. Nisam mogla pomisliti da bi to izazvalo tolike duševne boli kod velikog broja ljudi. Što drugo na to reći”, kazala je.

Kada su joj novinari Slobodne Dalmacije kazali da je bijes javnosti potaknut načinom izlova prstaca, zbog čega je u takvo nešto u Hrvatskoj strogo zabranjeno, jer se u protivnom uništavaju velike površine kamenite obale koje se ne mogu obnoviti, Aida Batarelo je odgovorila:

“Svatko je imao svoje razloge. Ne opravdava to način izlova, a ja o tome, da budem iskrena, malo znam. Malo to i konzumiram, a malo ribu i jedem, bilo kakvu. Slika nije imala nikakvu poruku, a iz toga je proizašlo svašta”, zaključila je.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.