Robert Anic/PIXSELL

NAKON PROMOCIJE ČOKOLADE, SADA JE NA LIČKOM ZELJU: Bernardić poziva sve da kupuju hrvatsko!

Autor: A.P.

Danas Bernardić nastavlja, više manje vlastitu kampanju te je pozirao s domaćim zeljem. Njegov hashtag #kupujmonaše na Twitteru praktički nitko osim njega ne koristi, no šef partije navodi kako je "Dorina bila hit" te od nove fotografije očekuje isto.

Prije nekoliko dana šef SDP-a Davor Bernardić,pozirao je s čokoladom Dorina kako bi potaknuo kupovanje hrvatskih proizvoda.

“Zaštitimo hrvatske proizvođače! Priključite se našoj kampanji i zajedno podržimo naše proizvođače! Kupi naš proizvod, stavi sliku i #kupujmonase. Pokažimo svima koliko smo inovativni i poduzetni!”, napisao je pored fotografije s Kraševom čokoladicom. A ovu objavu javnost je jedva dočekala.

A danas Bernardić nastavlja, više manje vlastitu kampanju te je pozirao s domaćim zeljem. Njegov hashtag #kupujmonaše na Twitteru praktički nitko osim njega  ne koristi, no šef partije navodi kako je “Dorina bila hit” te od nove fotografije očekuje isto.

Uz sliku na kojoj se nalazi glavica ličkog kiselog zelja Bernardić je napisao: “Ako je Dorina bila hit, kakvo će tek biti zelje! Hvala prijateljima u Ogulinu”.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.