Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

NAJMANJE TRI MJESECA NEZAPOSLENI Đakovo daje po 2000 kuna osobama koje su zbog epidemije ostale bez posla

Autor: Dnevno/ I.I.

Grad Đakovo daje naknadu nezaspolenim osobama u iznosu od 2000 kuna pod uvjetom da imaju prebivalište na području grada te da su na Zavodu za zapošljavanje najmanje tri mjeseca i nisu primali nikakvu naknadu, odnosno moraju donijeti potvrdu Zavoda kojom se dokazuje da su ostali bez posla najranije 16. ožujka, kako piše Glas Slavonije

Potpora će se isplatiti u jednokratno u gotovini. Odluku o dodjeli naknade osobama koje imaju prebivalište na području Grada Đakova, a koje su izgubile posao zbog pandemije bolesti COVID-19 donio je gradonačelnik Đakova Marin Mandarić u utorak. 

Riječ je o drugom paketu gradskih mjera vezanih uz suzbijanje štetnog utjecaja pandemije koronavirusa na gospodarstvo, a time i na građane, odnosno njihova radna mjesta i egzistenciju.

Popunjeni i potpisani zahtjevi te potpisana izjava na obavijesti mogu se predati od 24. rujna do 9. listopada.

Autor:Dnevno/ I.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.