Screenshoot

NAD SABOROM SE GUBI KONTROLA: ‘Žao mi je što Pupovac ’95. nije traktorom pobjegao u Beograd’

Autor: S.V.

Hrvatski sabor još od jučer ne prestaje biti mjesto sramotnih izjava, govora i replika.

Jučer je Milorad pupovac, isprovociran prethodnim govorima Hrvoja Zekanovića i Ivana Pernara, za saborskom govornicom izgovorio doista nesvakidašnje riječi zbog kojih se i danas nižu različite reakcije.

“Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi!”, vikao je uznemireni Pupovac.

Osim što je danas reagirao Željko Glasnović koji se čudi jer nitko nije zabrinut zbog govora “mistera Pupovca”, za riječ se javio i Hrvoje Zekanović:

“‘Ja mu s ovog mjesta poručujem da se ne bojim niti njega niti bilo koga i da ne bježim, za razliko od njegovih istomišljenika koji su 1995. pobjegli u Beograd na traktorima, a on je nažalost ostao ovdje”, rekao je Zekanović i optužio Pupovca da radi po nalogu Beograda.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.