screenshot

Na željezničkom kolodvoru iz tračnica iskočio teretni vagon, sudario se s lokomotivom i iskrenuo, a teret se rasuo

Autor: Hina

Iz HŽ-a je priopćeno jutros da je zbog izvanrednog događaja u kolodvoru Plaški i očevida do daljnjeg je za željeznički promet zatvorena dionica Ogulin – Knin.

Na željezničkom kolodvoru iz tračnica iskočio teretni vagon, sudario se s lokomotivom i iskrenuo, a teret se rasuo.

Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su na dionicama između kolodvora Lupoglav i Borut na pruzi državna granica – Buzet – Pula; između kolodvora Moravice i Rijeka na pruzi Zagreb – Rijeka; između kolodvora Josipdol i Perušić na pruzi Oštarije – Knin – Split; između kolodvora Novi Marof i Varaždin na pruzi Zaprešić – Čakovec; između kolodvora Vrbovec i Križevci na pruzi državna granica – Botovo – Dugo Selo; između kolodvora Sisak i Greda na pruzi Zagreb – Sisak – Novska.

Također, zbog radova na održavanju na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica između kolodvora Slavonski Brod i Sibinj od 7.00 do 15.00 sati te između kolodvora Stari Mikanovci i Andrijevci od 7.15 do 13.55 sati promet će teći jednim kolosijekom te se očekuju manja kašnjenja.

Zbog demontaže kolosijeka u kolodvoru Novi Dvori u sklopu radova na modernizaciji i elektrifikaciji pružne dionice Zaprešić – Zabok do 8. prosinca očekuju se odstupanja od voznog reda vlakova 3014 (Zagreb GK 16.42 – Zaprešić 17.06 – Zabok 17.42 – Varaždin 19.37) i 3015 (Varaždin 14.14 – Zabok 16.39 – Zaprešić 17.18 – Zagreb GK 17.41).

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.