Na blagdan Velike Gospe vandal je automobil ‘ukrasio’ s 4 ćirilična slova s

Autor: hina

Nepoznati je počinitelj na lokalnoj cesti u blizini Aljmaša između 17 i 20 sati, ukupno oštetio pet osobnih automobila, od čega je četiri izgrebao za sada nepoznatim predmetom, a na jednom ispisao četiri ćirlična slova "s".

Službenici osječko-baranjske Policijske uprave (PU) tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je jučer kod Aljmaša, gdje se se u tamošnjem svetištu obilježavao blagdan Velike Gospe, oštetio nekoliko osobnih automobila, a na jednom je ispisao četiri ćirilična slova “s”, izvijestila je danas ova PU.

Nepoznati je počinitelj na lokalnoj cesti u blizini Aljmaša između 17 i 20 sati, ukupno oštetio pet osobnih automobila, od čega je četiri izgrebao za sada nepoznatim predmetom, a na jednom ispisao četiri ćirlična slova “s”.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.