FaH/Ilustracija

Murganić: ‘Premijer može zamijeniti bilo kojeg ministra, ne vidim u tome problem’

Autor: Dnevno

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić izjavila je u četvrtak u povodu najavljene rekonstrukcije Vlade kako je premijer taj koji sastavlja svoj tim pa ne vidi problem u tome da bilo koji ministar bude zamijenjen.

“Spremna sam na sve, odluka je na premijeru. Pitali ste me toliko puta o rekonstrukciji, mojoj smjeni, odlascima. Imam uvijek imam isti odgovor – premijer sastavlja svoj tim i ne vidim nikakav problem u tome da bilo koji ministar bude zamijenjen drugim i kvalitetnijim”, rekla je Murganić novinarima uoči Vladine sjednice.

Kad je u pitanju njezina ostavka, s obzirom na stanje u sustavu socijalne skrbi, kazala je kako je stanje u resoru zaista teško, ali ne ovisi o jednim čovjeku.

Murganić je ocijenila da je sustav socijalne skrbi organiziran i funkcionira, što se pokazalo i u slučaju tragedije u Đakovu.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.