Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX / Ilustracija

NOVI DETALJI MISTERIOZNOG INCIDENTA U VOJARNI U KNINU: Ozlijeđena vojnikinja bila svjesna, ima ozljede na kralježnici i ekstremitetima

Autor: Dnevno.hr

U vojarni “4. gardijske brigade Pauci” u Kninu u ranim jutarnjim satima pronađena je ozlijeđena pripadnica Hrvatske vojske. Kako stoji u priopćenju MORH-a, bila je izvan službe.

Okolnosti njezinog stradavanja se istražuju. Ozlijeđena pripadnica je hospitalizirana, dodaje se u priopćenju.

Vojnikinja je nakon obrade u Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu prevezena na daljnju traumatološku obradu kod specijalista kirurga traumatologa.

“Ozljede su politraume na ekstremitetima i kralježnici te površinske ozljede i kontuzije. Kad smo je u bolnici zaprimili, bila je stabilno i u kontaktu. Njeno daljnje liječenje se nastavlja u KBC-u Split na Traumatologiji”, izjavila je za RTL.hr ravnateljica kninske bolnice dr. Tatijana Šipalo Lilić.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.