foto: twitter

MISTERIOZNA SVADBA BRUNE SANADER: Tko je dečko za kojeg se u subotu udaje Sanaderova kći?

Autor: Iva Međugorac

Mlađa kći bivšeg premijera Ive Sanadera, samozatajna liječnica Bruna Sanader, udaje se ove subote na Hvaru. Za to vrijeme, njezin će otac, zbog afere Planinska, ostati u istražnom zatvoru u Remetincu. Iako je htio sudjelovati na vjenčanju svoje kćeri, na koncu je odustao jer bi ga na svadbi morala pratiti najmanje trojica pravosudnih policajaca.

Bruna Sanader vjenčat će se s Vedranom Vukadinovićem, na ceremoniji u jednoj hvarskoj konobi. Mladenci će na vjenčanje doći iz Muenchena, gdje žive posljednjih nekoliko godina. Bruna je liječnica, a svojeg budućeg supruga upoznala je u zagrebačkoj 4. gimnaziji. Riječ je o sinu Dragana Vukadinovića, s kojim je Sanader često viđan po zagrebačkim restoranima. Ovaj mladi par u ljeto 2015. godine zagrebačke je adrese zamijenio njemačkom, a mladi ekonomist navodno ondje ima i tvrtku.

Vukadinovići, prema pisanju medija, imaju i kuću u Tribunju, dok je Dragan Vukadinović široj javnosti poznat kao fakultetski obrazovan nogometaš Zagreba, ali i direktor Hrvatske lutrije. Do 2006. godine bio je direktor tvrtke Alea nova, čiji su vlasnici bili Mate Ramljak, potom Marijan Primorac, ali i Damir Narsete te njihova Prva sportska kladionica. Tvrtku je osnovao Ramljak 2003. godine, a kako je 7dnevno  pisao, odmah je imenovao Vukadinovića direktorom. Sjedište tvrtke je u zagrebačkoj Primorskoj ulici, u poslovnoj zgradi čiji su vlasnici povezani sa spomenutim poduzetnicima. Primorac je u javnosti poznat kao osoba koja je Sanaderu na vrhuncu moći kupila blindirani BMW, koji je nakon izbijanja afere vraćen u tvornicu.

Dečko Sanaderove kćeri Brune od prosinca 2012. bio je vlasnik i direktor tvrtke Alea igre, sa sjedištem u zagrebačkom naselju Travno, u Ulici Božidara Magovca, gdje ima i stan. Bivši vlasnik i direktor te tvrtke bivši je nogometaš Mladen Pinko, a riječ je o tvrtki koja se prije zvala Danved. Vedran se i prije preuzimanja Alea igre bavio zanimljivim aktivnostima, tako je registrirao domenu hacienda.hr kao fizička osoba, no zatim ga je tužio Luka Tomljenović, sin bivšeg, ratnog, pomoćnika MUP-a Željka Tomljenovića. Luka je preko svoje tvrtke bio vlasnik vodičke Haciende pa je Carnetu podnio tužbu za zloporabu domene te je Vedran izgubio sudski spor. Tvrtka Alea igre svojedobno je bila sudionica na London Affiliate Conference (LAC) 2016 – GamingMeets.com u Londonu. Riječ je o konferenciji koja okuplja tvrtke uključene u kockarski biznis.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.