Patrik Macek/PIXSELL

MINISTRI PROMETA I GOSPODARSTVA: Nemamo komentara o elitnoj prostituciji!

Autor: Hina

Ministri prometa i gospodarstva Oleg Butković i Darko Horvat rekli su u utorak kako o novim saznanjima u slučaju curenja informacija u istrazi o prostituciji nemaju komentara, te su pozvali da se pričeka očitovanje Državnog odvjetništva u kojem je u utorak ispitano više osoba, među kojima i Milijan Brkić.

Upitan da komentira Brkićevu izjavu da je ovo hajka na njega i na HDZ, uslijed optužbi za sabotažu policijskih istraga i curenje informacija iz MUP-a, ministar Horvat je rekao nema mišljenje oko te teme dok DORH ne kaže svoju završnu riječ.

“To što ja mislim zadržat ću za sebe”, rekao je Horvat na pitanje šteti li Brkić HDZ-u.

“U ovom trenutku neću se baviti razmišljanjem Milijana Brkića, želim čuti što kaže DORH”, izjavio je Horvat prije sastanka užeg kabineta Vlade u utorak na Markovu trgu.

Ministar Butković kazao je kako će vidjeti što će se dogoditi. “Vidite da DORH radi svoj posao, neki svjedoci su bili pozvani iz 2011. godine, ne mogu ja sada nekome suditi ili donositi zaključke jer sve pratim iz medija”, rekao je Butković.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.