Ministarstvo nije sudjelovalo u potpori i otkupu knjige ‘Gotovina, stvarnost i mit’

Autor: hina

Zagrebačka izdavačka kuća Novi Liber objavila je biografsku knjigu novinara Ivice Đikića, Davora Krile i Borisa Pavelića, koja je u metropoli predstavljena početkom studenoga.

Ministarstvo kulture nije sudjelovalo ni u potpori ni u otkupu knjige ‘Gotovina, stvarnost i mit’ izdavača Novog Libera, priopćeno je danas iz ministrova kabineta kao odgovor na novinarske upite.

Slijedom toga ministarstvo kulture je, kako se dodaje, radi točnosti podataka uputilo dopis izdavaču da ukloni zahvalu ministarstvu na sufinanciranju, koja se pojavljuje u PDF verziji knjige.

Biografsku knjigu novinara Ivice Đikića, Davora Krile i Borisa Pavelića ‘Gotovina, stvarnost i mit’ objavila je zagrebačka izdavačka kuća ‘Novi Liber’ u svojoj biblioteci ‘Sa zrnom soli’, a predstavljena je u Zagrebu u početku studenoga.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.