Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

MINISTAR PAVIĆ U GADNIM PROBLEMIMA? Sindikati sutra donose potpise, evo koliko su ih skupili protiv mirovinske reforme!

Autor: I.Br.

Inicijativa “67 je previše” objavila je kako će službeno sutra u četvrtak, 13. lipnja u 11:30 sati u Hrvatski sabor predati 748.624 prikupljena potpisa za raspisivanje referenduma o Zakonu o izmjenama Zakona o mirovinskom osiguranju.

Prije predaje potpisa, predstavnici Inicijative i sindikalni aktivisti okupit će se na Trgu Katarine Zrinske na Gornjem gradu, odakle će u 10.30 sati simboličnih 65 kutija, u kojima se nalaze potpisne knjižice, u organiziranoj povorci ponijeti Ćirilometodskom ulicom, preko Trga sv. Marka do ulaza u Hrvatski sabor.

Prikupljeni potpisi će se zajedno s obrazloženim zahtjevom za raspisivanje referenduma, uručiti predsjedniku Hrvatskoga sabora Gordanu Jandrokoviću na sastanku koji će započeti u 11.30 sati, što su potvrdili iz njegovog ureda. Ukoliko se prihvate potpisi te ako dođe do referenduma, mirovinska reforma ministra Marka Pavića, koja je ionako sama pos ebi dosta ‘klimava’ mogla bi lako propasti. 

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.