Sisak, 220619. Suma Brezovica. Obiljezavanje Dana antifasisticke borbe. Na fotografiji: Zoran Milanovic. Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Milanoviću stigla potpora još jedne stranke: Ovo je dodatna snaga

Autor: Dnevno

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović danas je dobio podršku još jedne stranke. Naime, podržao ga je HSS, a podrškom se pohvalio i na svojem Facebook profilu.

“Zahvaljujem HSS Hrvatska na podršci. Kao što su se osnivači HSS-a davno zalagali za načela progresivnog i demokratskog društva, tako i danas HSS prepoznaje nužnost borbe za progresivnu, otvorenu i modernu Hrvatsku. Sada je vrijeme da skupa obranimo vrijednosti suvremene hrvatske Republike koju ugrožavaju korupcija, klijentelizam i nazadnjaštvo. Podrška jedne od povijesno najznačajnijih hrvatskih stranaka daje mi dodatnu snagu za političku borbu koja predstoji.”, napisao je Milanović.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.