Goran Mehkek / CROPIX

MILANOVIĆ NEHOTICE SVE PRIZNAO! Što mu je to potpuno slučajno pobjeglo?

Autor: dnevno.hr

Thompsonov odvjetnik i zastupnik NHR-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini  Davorin Karačić na svojem je Facebook profilu iznio zanimljivo opažanje koje u potpunosti prenosimo:

Ajde, bar je makar ne htijući, Kizo MiIanović priznao da u njemu čuči veći Plenky od samog Plenkovića. U vrijeme dok migranti bez imalo obzira prema domicilnim državama, na silu prelaze granicu, napadaju domaće stanovništvo, uništavaju i oštećuju kako imovinu tako i vjerske predmete (jer sve ovo su u zadnje vrijeme vrlo počesto prenosili mediji) on u svojoj kandidaturi poziva hrvatske birače, koji neki više neki manje, trpe štetu od tih istih migranata da ga podrže s programom otvorenosti, protiv žica i granica sa standardnom dozom lupetanja o eurovrijednostima, demokraciji, i sličnim (u stvarnom svijetu) nebulozama kojih se za početak, najmanje drže oni koji o njima previše pričaju.
Napao je dakle Plenkyja s optužbom za koga da to Plenky radi, oštro mu zamjerajući što drži stranu svojoj grupaciji (pučani) umjesto da podrži Fransa Timmermansa, (kandidata Kizine grupacije ) koji je istureni igrač elitističke ekipe koja ima za cilj brisati granice a europu napučiti afroazijskim vojnim obveznicima u tolikoj mjeri da time nestanu nacionalne države a ni jedan domicilni narod da ne bude većinski.
Kolika mu je pamet najbolje govori javna izjava po kojoj je islam nedjeljivi dio europe već 2000 godina.
Da islam ne mora biti onakav kakav se vidi u Saudijskoj Arabiji ili Iranu, možemo vidjeti na primjeru BiH ili Albanije, koje se bez puno odmjeravanja mogu smatrati europskim civilizacijama ali da Francika ne zna da islam kao religija postoji tek 1400 godina,, predstavlja veći problem koji najbolje ukazuje na prirodnu mentalnu uskraćenost koja insana vodi na lijevo.

Zašto sve to žele i rade, ne znam ali znam da će taj propali projekt biti plaćen životima, zdravljem i imovinom domaćih žena i djece, koja predstavljaju najčešće mete novopridošlih aduta u Timmermansovim planovima razgradnje nacionalnih država.

Nesretni Kizo kojeg fajterom i mangupom mogu smatrati jedino još veći salonski zarobljenici staklenog zvona, kojima bi dvosatni period na cesti već pomogao da shvate da je fajterstvo, mangupluk i ulična škola Kize Milanovića na razini stihova Jelene Karleuše uspređene s Pablom Nerudom, time zapravo pokazuje da pati od svega onoga što spočitava Plenkyju, budući da već sad pod svaku drži ljestve matičnoj lijevoparazitskoj euroskupini kojoj pripada i njegova partijica.
Kao i Plenky, dolazi iz ministarstva vanjskih poslova, nepresušnog izvora hrvatskih kmetova&konjušara koji kao takvi plaze europom nudeći se u zamjenu za sitno gotivljenje i malo komocije.
Kad te nitko na cesti nikad nije doživljavao ni poštovao takav kompleks ostaje do starosti pri čemu ti je samo bitno da te netko doživi i pomazi a koga ćeš za taj komad egozima žrtvovati, nije te briga.
Baš poput Plenkyja, i Kizo je uspješno eskivirao sudjelovanje u Domovinskom ratu, iako je za razliku od Plenkyja ima odsluženu jna, iz koje se vratio netom pred rat, u suprotnom smjeru od hrvatskih mladića koji su kretali na bojište dok se KIzo kretao u smjeru državne službe gdje je, dok su mu vršnjaci ginuli, vjerojatno provodio vrijeme šiljeći olovke, stavljajući indigo između dva papira i kuhajući kave nadređenima, pošto su kafe aparati tada bili raritet

Koji je to hrvatski interes da Francika postane čelnik eurokomisije ne znam ali vjerujem da ne zna ni on pošto ljevičari inače ne znaju ništa osim onoga što im se servira od strane hijerarhijski nadređenih struktura koje svojim djelovanjem, donacijama, medijskom potporom omogućavaju domaćoj ljevici izbjegavanje smrti od gladi, pošto bi ih obzirom na njihove sposobnosti, takva sudbina jamačno snašla.


Dohvatio se Kizo i srednjeeuropskih država, jedinog zdravog elementa umiruće Europe čiji muškarci ne samo da više ne liče na muškarce nego pripadnost muškom rodu počesto doživljavaju kao istočni grijeh, prokletstvo rođenja po kojemu je već samo rođenje kao bijeli muškarac heteroseksulanog opredjeljenja izjednačeno s urođenim rasizmom protiv kojega se može boriti jedino odricanjem od samoga sebe. I novca, žena, radnih mjesta, što sve treba proslijediti po rođenju ugroženim pojavama koje su u ovom novom svijetu podvedene po pojam ranjive skupine iako bi prikladniji naziv bio ranjavajuće skupine obzirom na često nasilje koje takve skupine vrše prema od njiha drugačijima.

Nazvao tako Kizo jedine zdrave snage u Europi; feler demokracijama iako kao pravi novovjeki ljevičar ni ne zna što bi to trebalo značiti poslušno igrajući kao marionetica udručene euro ljevice oikofobnog smjera.
U tim “feler” demokrcijama ako ništa, bar nećeš dobit iotkaz ili ne daj Bože završiti na optuženičkoj klupi ako javno izjaviš da postoje 2 spola ili da masovna migracija nije najbolje rješenje za europu, što neke već poprilično mentalno utornađene države tumače kao islamofobiju.

Kizo je tako glumeći izvorni hrvatski suverenizam ne htijući (ljudi s malih iskustvom ulične i životne škole počesto blebnu nešto što im nije bio cilj, sjetiti se pokvarene cijevi i sličnih pokušaja) priznao da je tek mali lakejčić nominalno lijeve eurogrupacije koja interes najužeg i najvišeg kruga uškrobljenih bijelih salonskih monetarno medijskih euro elita koje ih kontroliraju, doživljava kao interes običnog malog euro pojedinca.

p.s. Čekam da neki pametni savjetnik pouči Kizu da na predizbornim skupovima kroz Liku i Gorski kotar istakne problem prava migranata i potrebu njihove zaštite s pozivom građanikma da mu baš zbog toga daju glas.

Autor:dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.