Foto: Goran Mehkek / CROPIX

MILANOVIĆ JEDNOM REČENICOM DIGAO BOSNU NA NOGE: ‘To nije slučajan gaf’

Autor: Iva Međugorac

Predsjednik Zoran Milanović tijekom posjeta Crnoj Gori prema tvrdnjama sarajevskih medija napravio je protokolarne gafove, ali i jedan koji je tiče Bosne i Hercegovine, koji je prema njima ozbiljnije prirode.

“Hrvatska ima na određen način komplicirane odnose sa Slovenijom, ali opet odlične odnose, s Crnom Gorom. S Bosnom i Hercegovinom u onoj mjeri u kojoj se Bosnom i Hercegovinom kao državom triju entiteta mogu uspostaviti odnosi. Ja mislim da mogu, ali tu postoje određena ograničenja”, kazao je Milanović gostujući u emisiji Teleskopija RTCG.

Bosanskohercegovački medij Klix.ba referirao se na tu predsjednikovu izjavu koju je problematizirao, stavljajući naglasak na tri entiteta. Premda tvrde da se radi o gafu u tekstu tekstu se zaklju-čuje:

“Gledajući način kako je to Milanović izjavio nameće se zaključak da ovakav isčašen i nedobrosudjedski stav nije nenamjeran gaf, već Milanovićevo uhodano političko mišljenje”.

(VIDEO) MILANOVIĆ SE IZBLAMIRAO U CRNOJ GORI ‘Vjerojatno nije ni prepoznao zastavu, očekivao je trobojnicu’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.