Foto: Goran Mehkek / CROPIX

‘U SVIM SAVEZIMA SMO RADI SEBE’ Milanovićeva jasna poruka iz Delnica: ‘Da bismo branili Hrvatsku i njezine interese’

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović, odao je počast poginulim pripadnicima Specijalnih postrojbi Hrvatske vojske.

Nakon što je položio vijenac i zapalio svijeću podno križa ispred Spomen sobe u vojarni “Stožerni brigadir Ante Šaškor“ u Delnicama, obratio se vojnicima.

“U svim savezima nismo radi njih nego radi sebe. Da bismo branili Hrvatsku i njezine interese i mjesto u svijetu. Sve drugo je sporedno. U životu važni su prioriteti, neke stvari treba ponavljati. Kako smo počeli, odakle ste.

To je važno jer tako sjećanja čine naciju i povezuju nas. Treba pamtiti činjenicu da je 30-rica poginulih bila iz BiH. Tih ljudi i njihove djece se ne smijemo odreći iako su u drugoj državi. To je politika koju ću govoriti javno. Imper’ativ je Hrvatska, hrvatske granice i hrvatski čovjek. Još jednom vam želim sretan dan, ostanite domovini vjerni jer domovini trebate”, poručio je Milanović.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.