Patrik Macek/PIXSELL

Milanka Opačić nije plaćala članarinu partiji: Ostavila dug od 18.000 kuna!

Autor: Dnevno.hr

Bivša članica SDP-a Milanka Opačić nije plaćala članarinu od početka prošle godine kada je stranka, suočena s financijskim problemima, povećala članarine i to posebno za one članove stranke koji ostvaruju prihode na dužnostima koje proizlaze iz članstva u SDP-u, javlja u subotu Jutarnji list.

Na pitanje namjerava li svojoj, sada već bivšoj stranci podmiriti dug, dala je negativan odgovor navodeći kako je ona u 28 godina svoje odradila za SDP.

Da izlazi iz SDP-a, Opačić je objavila u srijedu, navodeći kako postaje nezavisna zastupnica, a kao prekretnicu za tu odluku istaknula je četverosatni sastanak Predsjedništva i Kluba zastupnika na kojem joj je postalo jasno da ni jedna strana nema volje izvući SDP iz krize.

“Moj utjecaj na to u kojem smjeru će ići SDP sveden je na minimum i svaki moj dan i ostanak u stranci je ustvari sudjelovanje u rastakanju stranke, a to ne želim – rekla je i ocijenila da je SDP postao marginalna oporbena stranka, koja je privjesak svim manjim strankama te da u svim aktivnostima trči za njima”, zaključuje Opačić.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.