MEĐIMURJE NA NOGAMA: Majka (29) ostavila ŠOKANTNO pismo i nestala sa sinom!ŠOKIRANI MUŽ: Ne znam zašto je otišla, sve je bilo normalno!

Autor: T. Pšenko

"Moja jedina SREĆA nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreće na put sa mnom, samo do dijela gdje nam se ceste razdvajaju... Njemu će tamo biti puno puno bolje!" napisala je majka u oproštajnom pismu.

U Međimurju se odvija prava potraga za Ivanom Fogadić (29) i njenim petogodišnjim sinom Patrikom (5) iz mjesta Totovec. Majka i sin posljednji su put viđeni u nedjelju navečer u svojoj kući u Ulici Marka Kovača u Totovcu. Nakon toga su se automobilom Opel Astra metalik plave boje, registarskih pločica ČK 783-GC udaljili u nepoznato.

”Ne znam zašto je otišla od kuće, sve je do te noći bilo normalno. Nije ništa pokazivalo da bi mogla nešto ovakvo učiniti”, kazao  je šokirani suprug Valentin, piše Večernji list. U potragu se uključio i njegov brat Robert, koji također nije znao što bi mogao biti motiv za bijeg.

Ivana Fogadić visoka je oko 170 centimetara, slabije je tjelesne građe, kraće kestanjaste kose. Dječak je visok oko 120 centimetara, slabije je tjelesne građe i kraće smeđe kose. PU međimurska moli sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Ivani i Patriku vezane uz njihov nestanak da što prije prijave policijskoj postaji.

Portal emedjimurje.hr objavio je da su majka i sin nestali oko 2 sata u noći s nedjelje na ponedjeljak te dodaju da je prije toga mlada majka na svom profilu na jednoj društvenoj mreži ostavila poruke koje se mogu sagledati kao svojevrsno oproštajno pismo. Poruke prenosimo u cijelosti:

Kada sve skupa sagledam, shvatim da zapravo jedina dobra „stvar“ koju si u životu napravio je naš sin, zapravo moj sin (s obzirom da si ga tek unazad godinu dana počeo primjećivati).

Znam da si sad izgubljen i da misliš kako sam poremećena (trebam se liječiti ići psihijatru i ostale slatke riječi koje si mi znao uputiti) i da ne znaš što bi prvo učinio, ali ne brini uvijek će se naći neka flaša sa strane, barem to znaš nanjušiti na kilometre…

Definitivno je istinita ona stara: Onaj kome pružiš još jednu šansu, sje*at će te gore nego prvi put…. jer je vježbao. Sorry stari, potrošio si sve svoje šanse.




Želim ti lijep život, nadam se da ćeš naći nekoga tko će biti sretan uz takav šljam od „čovjeka“ …. (i da lijepo se provedi na godišnjem)

I za kraj, molim sve da mi oproste i nemojte žaliti za mnom, nema razloga. U životu sam napravila sve što sam htjela i što su mi mogućnosti dopustile, sad idem na neko bolje mjesto, bolje za mene!

Moja jedina SREĆA nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreće na put sa mnom, samo do dijela gdje nam se ceste razdvajaju… Njemu će tamo biti puno puno bolje!




Znajte da budete imali jednog prekrasnog malog anđela smeđih očiju koji će se veselo igrati na oblacima, promatrati vas i smijati se na sav glas od srca kako on najslađe to radi i zna.

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.