screenshoot

MATIJA BABIĆ I NJEGOV ZID MRŽNJE: ‘Branitelji su neoprani, neuki, krezubi i zli; za njih uvesti smrtnu kaznu’

Autor: T. Budak

Jedan od Matijinih prijatelja kazuje kako za branitelje treba uvesti smrtnu kaznu: “Pa, fino njih par otpremiš za primjer. Dok god nema reda ovakav i sličan šljam se samo koti”.

“Uvijek isti šljam. Profesionalni šatoraši, bran’telji privilegija, krezubi, neoprani, neuki, beskorisni, zli odrađivači za HDZ-ove, Klemove, Bandiće. Uvijek isti, najprljaviji talog društva. Dajte se u idućem ratu počistite međusobno. Društveno korisne funcije nemate: u ratu ste korisni Čermacima i Todorićima kako bi primili metak da njima pomognete izgraditi dvorce i benzinske. Nakon rata najgorem političkom šljamu da mu osiguravate glasove u zamjenu za nezaslužene privilegije.

Ljudi niste, ne gurajte se među ljude. Iš bagro iz parkova, gradova, Savica i Bolova”, riječi su kojima se preko društvene mreže hrvatskim braniteljima obratio Matija Babić.

Novinar
Novinar

Povod ovolikoj količini vrijeđanja od strane vlasnika Indexa odlazak je ratnih veterana na prosvjed potpore Savica ZA Park, a do koje je mjere Babić raspirio mržnju govore komentari Matijinih sljedbenika koji mu ispod posta čestitaju i plješću, a branitelje nazivaju “stokom koja je kupljena sa sto kuna i sendvičem”.

Jedan od Matijinih prijatelja kazuje kako za branitelje treba uvesti smrtnu kaznu:

“Pa, fino njih par otpremiš za primjer. Dok god nema reda ovakav i sličan šljam se samo koti”.

“Plaćenička stoka, pasojebci, gamad, kastrirati ih da se ne razmnožavaju”, riječi su koje krase Facebook zid Matije Babića koji konstatira da je “taj šljam plaćen iz džepova poreznih obveznika u vidu penzija, lažnih invalidnina I uhljebnina”.

Na ovaj komentar Babiću odgovara hrvatski branitelj Zlatko Ivić riječima: “Plaćen novcem hrvatskih obveznika???” uz što je priložio fotografiju na kojoj je teško ranjen.




Novinar

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.