Foto: MUP

MASOVNA ZAPLJENA KARLOVAČKE POLICIJE: 51-godišnjak skrivao drogu, marihuanu, puške, streljivo, eksploziv…

Autor: Dnevno

Policijska uprava karlovačka zabilježila je masovnu zapljenu.

“Operativnim radom policije došlo je do sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga i nedozvoljenog posjedovanja oružja i streljiva stoga su policijski službenici Policijske uprave karlovačke jučer 12. listopada temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu na području općine Lasinja izvršili pretragu doma i drugih prostorija koje koristi 51-godišnjak, a na mjestu događaja proveli su i očevid”, izvijestili su.

Tom prilikom pronađeno je 49 stabljika nalik na stabljike indijske konoplje tipa droga visine od 110 do 260 centimetara, 2120,3 grama suhe biljne tvari nalik na drogu Cannabis Marihuanu, 4,2 kilograma TNT eksploziva, 2270 komada raznog streljiva, dvije poluautomatske puške, lovačka puška sačmarica i optika za noćno motrenje s cijevi kombinirane puške.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 51-godišnjak će zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom uz kaznenu prijavu doveden na nadležno državno odvjetništvo, zaključuju.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.