Marko Prpic/PIXSELL

MARKUŠ OŠTRO NAPAO TROSKOTA: ‘Nakon što je htio eliminirati HOS-ovce sada želi posvađati Škoru s Bad Blue Boysima’

Autor: Dnevno

Damir Markuš aktualni gradonačelnik Kutine i kandidat Domovinskog pokreta za sisačko-moslavačkog župana osvrnuo se na izjavu Mostovog kandidata za gradonačelnika Zagreba Zvonimira Troskota.

Podsjetimo, Troskot je kritizirao izjavu Miroslava Škore kako NK Dinamo treba privatizirati. Markuš je rekao kako su to neopravdane prozivke te ga nazvao “lešinarom i pticom rugalicom”.

“Nakon što je za nas HOS-ovce rekao da nas treba procesuirati i eliminirati, a naše legalne oznake zabraniti, sada lovi u mutnom i nastoji to politički kompenzirati pokušajem zavade Miroslava Škore i mojih prijatelja Bad Blue Boysa”, napisao je Markuš u svojoj objavi na Facebooku.

Istaknuo je kako su se Škoro i članovi DP-a danas poklonili poginulim Bad Blue Boysima u obrani Domovine.

“A čime se za to vrijeme bave ćuprijaši? Ljubomorni su, pa čovjeku riječi stavljaju izvan konteksta i prešućuju njegovo zalaganje za promjene u Maksimiru. Prešućuju da se zalaže za model jedan član, jedan glas, u izboru nove Skupštine Dinama. Prešućuju da je dosadašnji model upravljanja voljenim klubom Škoro nazvao lošim, a ističu da je za privatno vlasništvo i privatizaciju, te to bezobrazno i lažno dovode u vezu s Mamićima, od kojih nikada u životu, nije ništa uzeo, za razliku od onih koji ga napadaju”, piše Markuš.

I on sam se zalaže za model izbora u Dinamu po načelu jedan član te da takva nova Skupština onda odlučuje o sudbini Dinama.

“Da bi skrenuo pozornost javnosti s uvreda na račun HOS-ovaca, sada drsko blati Škoru. A Škoro mi je jasno dao odriješene ruke da razgovaram s mojim Boysima i ti razgovori su već u tijeku, što je izazvalo paniku kod ćuprijaša, koje ne zanimaju rješenja, nego samo skandali”, smatra Markuš.




“I imat ćemo novi stadion i novu Skupštinu Dinama i izbore po modelu jedan član, jedan glas – i Škoro je za to, ja vam jamčim! A onda neka se odluči hoće li Dinamo biti privatan ili će se uvažiti neki drugi predloženi model – i to je sve; pošteni izbori u Dinamu, pošteni ljudi u Skupštini i sigurna, transparentna budućnost”, zaključio je Markuš.

Foto: Facebook

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.