Zagreb: Članovi SDP-a dolaze na sjednicu Glavnog odbora stranke 14.07.2018., Zagreb - Clanovi SDP-a dolaze na sjednicu glavnog odbora stranke. Gordan Maras. Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Maras šokirao odgovorom na pitanje o vlastitoj objavi na društvenoj mreži

Autor: Dnevno

SDP-ov Gordan Maras danas je putem svog Facebook profila objavio kako će sutra Državnom inspektoratu podnijeti prijavu u kojoj HDZ optužuje za novu aferu vezanu uz obnovu zagrebačkih dimnjaka.

”Dragi moji na tragu sam jedne velike afere nakon potresa u Gradu Zagrebu. HDZ je nezasitan.

Moguće je da se Zakon o obnovi Zagreba nije donio te država ništa nije poduzimala i kako bi se omogućio kaos te basnoslovne zarade pojedinih građevinara povezanih sa HDZ-om.
Sutra podnosim prijavu Državnom inspektoratu da se istraži jedan slučaj i prekontrolira marže koje su ostvarili pojedini HDZ-ovci na sanaciji dimnjaka. Na nesreći drugih se ekstramarže ne smiju ostvarivati! Slažete li se?”, navodi Maras.

Iako smo ga pokušali kontaktirati radi pojašnjenja njegove objave danas prijepodne, nismo ga uspjeli dobiti do izlaska članka, ali smo uspjeli dobiti naknadno kako bi nam dao informaciju više o ovoj ozbiljnoj optužbi.

No, gospodin Maras odlučio je ne davati nam izjavu, jer mu je zasmetao način na koji smo prenijeli njegovu objavu.

Iako  je u njemu spornom članku navedeno kako su se njegovi pratitelji složili s njegovom konstatacijom kako institucije moraju reagirati i detaljno istražiti bilo koju prijavu Državnom inspektoratu, gospodinu Marasu je zasmetalo što je uz njegovu objavu, naveden i jedan negativan komentar, jer je ustvrdio kako prati i vidi što naša novinarka piše, te kako od svih komentara izvuče jedan negativni i kako s obzirom na objavljeno ne vidi razloga zašto bi davao izjavu.

Ipak, čini se kako Maras smatra da dobro radimo posao, jer je našoj novinarki ozbiljnim tonom poručio da ‘samo tako nastavi dalje’, a mi poručujemo da ćemo nastaviti kontaktirati sve one za koje smatramo da imaju odgovore i informacije od javnog interesa.




Maras ponovo napada HDZ, građanki prekipjelo: ‘Nemojte prodavati maglu! Sve ste izglasali zajedno s HDZ-om!’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.