Facebook

MARAS DOTAKAO DNO! Smije mu se cijela Hrvatska: Pročitajte što će vam pokloniti ako mu date glas

Autor: S.V.

Ambiciozni SDP -ovac Gordan Maras bitku za mjesto europskog parlamentarca ne misli izgubiti tako lako.

Maras, koji je zauzeo mjesto sedmog kandidata na listi svoje stranke, ovu je činjenicu pokušao “marketinški” iskoristiti, no svi znamo kako je to završilo.

Njegov pokušaj utjelovljenja tajnog agenta Jamesa Bonda – 007, naišao je na masovno ismijavanje hrvatskih građana koji su njegovu “bondovsku pozu” na saborskom jeziku neslužbeno proglasili jednim od najgorih marketinških pokušaja ikada.

“Za podršku neki mijenjaju image, neki imena. Ja sam Maras, Gordan Maras. 007 na listi SDP-a za EU izbore”, napisao je uz ovu fotografiju.

Facebook

Nakon što je još pokojom objavom na temu tajnog agenta iscrpio ovu temu, Gordan Maras  se nastavio reklamirati na još iritantniji način. Dosjetio se kako bi na svoj laptop mogao zalijepiti poziv građanima koji gledaju saborske sjednice – da mu daju glas.

I taman kad smo pomislili da je to sve od njegove sulude kampanje, Maras je naciji zadao konačan udarac. Osmislio je kreativni natječaj “Marasov mix za bolju Hrvatsku” u kojem sudionici koji pročitaju njegov program i ostave najzanimljiviji prijedlog ili komentar – dobivaju blender.




Unatoč žestokim napadima komentatora i pratitelja koji su ustvrdili kako ovako nešto “jadno i ponižavajuće” nisu nikada do sada vidjeli, Maras je ostao dosljedan sebi i na svaku uvredu i kritiku vrlo smireno i strpljivo odgovorio, a na rijetke pohvale pristojno zahvalio.




 

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.