Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

MAMIĆ OBJAVIO PAUZU: Poštedjeti će javnost tijekom uskršnjih blagdana, ali nakon toga je najavio ‘show’

Autor: Andrej Jelušić

Pravomoćno osuđeni Zdravko Mamić koji svaki dan “uveseljava” javnost svojim Facebook objavama iz Međugorja javio je kako će uzeti pauzu.

Tako neće ništa objavljivati za vrijeme uskršnjih blagdana, ali je nakon toga najavio konferenciju za novinare.  Tako će u utorak, 6. travnja u 12 sati Mamić ponovo izaći pred javnost u mostarskom hotelu Mepas. Njih je u svojoj zadnjoj objavi na Facebooku i pozvao jer će, prema najavama, iznijeti do sada nespomenute detalje i dokaze.

Svakodnevne objave

Podsjetimo, Mamić se posljednjih dana, nakon što je pravomoćno osuđen, žestoko obračunava sa samim vrhom hrvatskog pravosuđa. Na glavnom su mu “piku” Đuro Sessa, predsjednik Vrhovnog suda RH i suci Županijskog suda u Osijeku koji su ga osudili.

“Točno u podne”

“Drage prijateljice i prijatelji, obzirom na svete dane ispred nas i teške teme, dokaze i optužbe koje svakodnevno iznosim, odlučio sam od danas do utorka 6. travnja prestati s objavama novih dokaza i optužbi vezanim uz #ReformaPravosuđa kako biste vas 150.000 blagdane mogli provesti u miru, s obitelji.

Iz istog razloga sazivam press konferenciju u utorak, 6. travnja u Hotelu Mepas (Mostar) točno u podne! Pozivam sve predstavnike medija da budu na press konferenciji na kojoj ću iznijeti do sada nespomenute detalje i dokaze. Vidimo se!”, napisao je Mamić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.