Foto: Armin Durgut/PIXSELL

MAMIĆ JE GOVORIO ISTINU? Uskok potvrdio! ’Zaprimili smo njegovu izjavu na stiku…’

Autor: M.V.

Na konferenciji za medije Zdravka Mamića u Mostaru, isti je rekao kako su suci Županijskog suda u Osijeka od njega tražili mito, odlazili s njim u Dubai, zabavljali se s njim u vikendici u koju nisu bili pozvani. O svemu tvrdi ima dokaze, a podnio ih je Uskoku.

“Kakvi su to razbojnici, imenom i prezimenom, kažem da sam to podnio 8.10. DORH-u, kao da sam znao, jučer ujutro sam bio siguran da će biti ukidajuća presuda, nekoliko stikova sam dao zagrebačkim odvjetnicima. Što će oni s njima, imaju to što ima i Dorh. Ne mogu dalje o detaljima, a ima ih puno, ukazao sam na problem, no da se narod probudi, da Sabor reagira, da Milanović, kojem se divim, nešto poduzme, da ispričam situaciju”, govori Mamić.

Na navode su se osvrnuli i iz Uskoka pa potvrdili iste.

“Potvrđujemo da je Zdravko Mamić 8. listopada prošle godine državnom odvjetništvu poslao svoju izjavu na stiku. USKOK je odmah po zaprimanju navedenog stika započeo sa provjerama njegovog sadržaja koje su još uvijek u tijeku”, izvijestili su.

“Prije svega ističemo da državno odvjetništvo uvijek i bez odgode poduzima sve zakonom predviđene mjere i radnje kada postoje osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti”, dodaju.

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.